Педагоги Житомирщини стали переможцями конкурсу корпорації Іntel. ФОТО

10.07 19:11    
Корпорація Intel щорічно проводить для вчителів конкурс «УСПІШНИЙ ПРОЕКТ» з використанням інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі у рамках Програми Intel® «Навчання для майбутнього». З метою активізації та обміну досвідом впровадженням інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховний процес у школах міста інформаційно-методичним центром організовано та проведено міський етап конкурсу-захисту «Успішний проект - 2008». Подібний конкурс у нашому місті проводився вперше і не може не радувати те, що його учасниками стали 23 педагоги з 6 шкіл міста.

Найактивнішими учасниками конкурсу стали представники ЗОШ №9 (9 проектів), ЗОШ №7 та СШ №4 (по 4 проекти). Серед учасників - учителі-новатори нашого міста, які мають багато цікавих ідей та прагнуть разом із своїми учнями досліджувати і змінювати на краще оточуючий світ.

У результаті конкурсу було прийнято рішення всі роботи, в яких висвітлено реально втілені у життя самостійні дослідження учнів, що мотивували їх використовувати інформаційно-комунікаційні технології для навчання та розвитку й ті, які відповідали вимогам всеукраїнського конкурсу, були відправленні до дирекції освітніх програм корпорації Intel.

Конкурс проводиться за двома номінаціями: «Успішний навчальний проект» та «Успішний виховний». І нарешті, відповідно до критеріїв та умов конкурсу, вельмиповажне журі Всеукраїнського конкурсу, до якого увійшли представники дирекції освітньої програм INTEL, Інституту інноваційних технологій та змісту освіти МОН України та незалежні експерти, визначило переможців серед яких стали три педагоги з нашого міста!

1 місце з номінації «Найкращий навчальний проект» виборола Герасимчук Олена Петрівна, заступник директора ЗОШ №7, вчителька хімії з проектом "Їжа з літерою «Е»" для учнів 7, 11 класів.

1 місце з номінації «Найкращий виховний проект» присвоєно Гончарук Тамарі Василівні, вчительці біології колегіуму з проектом «Екологічна стежка» для учнів 5-11 класів

3 місце з номінації «Найкращий навчальний проект» здобула Шишацька Катерина Станіславівна, вчителька трудового навчання ЗОШ №3 з проектом «Традиції і сучасність» для учнів 10-11 класів

Безумовно, це значний успіх представників галузі освіти нашого міста! Нещодавно педагогів Новограда-Волинського було запрошено у Київський бізнес-центр МІКОМ, де переможців конкурсу привітали Володимир Шаров, голова представництва корпорації Intel в Україні, Тетяна Нанаєва, директор освітніх програм корпорації.

Після цього відбулася презентація та обговорення проектів переможців конкурсу, а також семінар-дискусія з учасниками конкурсу з обговоренням проблем впровадження ІКТ. Педагоги стали учасниками майстер-класу з використання Інтернет-ресурсів у навчальному процесі. І найприємніше – церемонія вручення педагогам нашого міста О.П.Герасимчук і Т.В.Гончарук дипломів корпорації Intel та призів – цифрових відеокамер. Дипломом та цінним подарунком відмічено роботу К.С.Шишацької.

Вітаємо переможців та бажаємо нових творчих перемог!

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Новоград-Волинський
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення