В боях під Донецьком загинув лісівник з Житомирщини

15.08 16:31    
Війна, яку ще рік тому ніхто із нас і уявити собі не міг, не лише внесла свої корективи у наше життя. Вона сіє смуток та тривогу, забирає наших кращих синів, несе горе в сім'ї.

- Сьогодні нелегко всім, - каже Андрій Курінський, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства. – Найважче, звісно, нашим воякам, які під кулями, без сну і відпочинку, ризикуючи життям і здоровям, боронять нашу землю від ворога. Важко їхнім сімям, які лишилися без чоловічої підтримки та ще й постійними хвилюваннями: як він там? Непросто і всім нашим співгромадянам, які вболівають за долю країни та свого народу.

Лісівники області не стоять осторонь найгостріших проблем у нашому суспільстві. 145 наших працівників зі зброєю в руках боронять нашу землю. Деякі з них в зоні АТО уже понад півроку. На жаль, маємо і втрати: 37-річний працівник Словечанського лісгоспу загинув в боях під Донецьком, повідомляє прес-служба ЖОУЛМГ.

Ті ж, хто лишився тут, на своїх робочих місцях, робимо все можливе, щоб наблизити перемогу. Ми маємо досить потужну профспілкову вертикаль, яка має можливість надати матеріальну допомогу, наші працівники перераховували кошти із заробітної плати. Загалом впродовж останніх місяців близько мільйона гривень надали лісівники на придбання військового обладнання, бронежилетів, продуктів харчування, одягу, медикаментів. Окрім того, допомагаємо і в ремонті військової техніки, допомагаємо пораненим та сім'ям загиблих.

В державному підприємстві «Радомишльське лісове господарство» вболівають за всіх, кому доводиться воювати в зоні АТО, та найбільше піклуються про п’ятьох своїх працівників, які беруть участь у бойових діях, та про їх сім'ї.

Намагаємося допомогти всім, чим можемо, - долучається до розмови директор Радомишльського лісгоспу Іван Дмитренко: окрім матеріальної допомоги, колеги допомагають і город обробити, і дров на зиму заготовити. Та й просто дружня підтримка не зайвою буває, щоб рідні наших захисників не почувалися самотніми.

В боях під Донецьком загинув лісівник з Житомирщини

Людмилі Пилькевич, чоловік якої, старший майстер лісу Радомишльського лісгоспу Сергій Павлович, уже більше півроку воює на Луганщині, тепер доводиться самотужки виховувати двох дітей, старший із яких до того ж в цьому році – першокласник.

До цієї сімї і завітали представники управління та лісгоспу з подарунками, які зараз найбільш необхідні: шкільний одяг та навчальне приладдя, а ще іграшки та солодощі.

Щира радість в очах пані Людмили та її синів Владислава і Назара від отриманих подарунків вмить змінюється сумом, як тільки мова заходить про чоловіка і батька та всі бажання зводяться до одного: аби скоріше їх воїн повернувся додому живим, неушкодженим та з перемогою А надто хочеться, щоб 1 Вересня до школи сина повів за руку батько.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:36
У Миколаєві ДБР встановлює обставини вибухів через які ...
Сьогодні 11:34
8 тис євро за незаконний перетин кордону - Львівські по ...
Сьогодні 10:48
У березні підприємці отримали 1 037 кредитів на 3,9 млр ...
Сьогодні 10:48
Стрілець: Німеччина – надійний партнер України
Сьогодні 10:02
СБУ затримала «крота» фсб, який коригував ракетні удари ...
Вчора 23:42
Віталій Коваль провів зустріч з представником Міністерс ...
Вчора 23:40
Басалаєва: Україна потребує від європейських партнерів ...
Вчора 23:38
Верховний Суд підтвердив законність висновків аудиторів ...
Вчора 23:36
За зловживання зі збитками 1,5 млн грн судитимуть ексза ...
Вчора 23:34
Три лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно ро ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення