У Житомирі проведуть благодійний патріотичний автоквест на підтримку пораненого бійця 81-ї бригади Олександра Марченка

26.07 10:34    
Благодійний автоквест на підтримку пораненого бійця 81-ї бригади 90-го батальйону Олександра Марченка з с. Пристанційне Малинського району Житомирської області, а також присвячений відзначенню Дня аеромобільних десантних військ відбудеться у Житомирі 31 липня (неділя). До участі в автоквесті запрошуються усі бажаючі.

«Благодійний автоквест у Житомирі відбудеться в рамках Всеукраїнського благодійного квесту «Єдине місто – єдина країна!», участь в якому беруть мешканці з різних міст України. У Житомирі автоквест організовують на підтримку пораненого бійця 81-ї бригади Олександра Марченка. Сподіваюсь, що цей захід об’єднає патріотів Житомира, – розповідає одна з організаторів акції волонтер Марія Уланова, яка опікується Житомирським військовим шпиталем. – Ми запрошуємо долучитися усіх небайдужих житомирян, які люблять активний відпочинок. Кількість команд не обмежена. У грі братимуть участь українські військові, учасники АТО, волонтери, медики, спортсмени і мешканці міста. Ми хочемо об’єднати активних житомирян і показати, що у нас згуртоване і патріотичне місто, яке поважає свою історію та героїв».

За словами розробника завдань автоквесту Костянтина Кундіча, який понад 5 років бере та організовує пішохідні, вело- і автоквести в Житомирі, гравці будуть розгадувати загадки і виконувати завдання на знання міста. Для того, щоб стати учасником автоквесту, потрібно зібрати команду однодумців і зареєструватися.

«Активний відпочинок і зарядку для мозку – таку гру готуємо для учасників, – розповідає квестер. – У кожному завданні – загадка, в якій зашифровано місце (локацію), куди команді потрібно дістатися і виконати там завдання – знайти код тощо. Завдання гравців – якнайшвидше прийти до фінішу».
Щоб стати учасникм автоквесту НЕОБХІДНО:
1) зібрати команду (4 – 5 осіб) і попередньо зареєструватися (до 12:00 год. 30 липня 2016 року), зателефонувавши представнику організаторів, волонтеру Марії Уланові (097)996-43-46; (063)469-18-53;
2) перед початком гри показати організаторам чек про перерахування коштів (мінімум 300 грн. з однієї/кожної команди) на картку ПриватБанк №: 5168 7572 6499 1961, отримувач – Марченко Леся Вікторівна (дружина пораненого бійця Олександра Марченка);
3) автомобіль;
4) реквізити, які необхідно мати кожній команді:
- заряджений телефон (декілька телефонів) із обов’язковим доступом до мережі Інтернет (через спеціальний сайт гравці будуть отримувати завдання),
- карта Житомира,
- ручка і блокнот,
- чорний маркер (бажано кожному учаснику команди),
- пляшка чистої води 0,5 л.,
- ліхтарик.

Дата проведення автоквесту: 31 липня (неділя) 2016 року.
Передігровий брифінг об 11:00 год. біля Ракушки.
Старт гри о 12:00 год.
Приблизна тривалість гри: 3 – 4 години.

Цінні та заохочувальні призи гравці благодійного патріотичного автоквесту «Єдине місто – єдина країна!» отримують від спонсорів – магазинів спорядження «Gorgany.com», спортивних товарів «Гора», спорядження екстремальних видів спорту і йоги «Кошка», «Квеструм Житомир» (60 minutes), а також від небайдужих житомиряни, зокрема, Олександра Пелиха та ін.
У Житомирі проведуть благодійний патріотичний автоквест на підтримку пораненого бійця  81-ї бригади Олександра Марченка

Довідка:
Олександр Марченко отримав сильне поранення лівого плеча під час бою в Авдіївці у промисловій зоні 9 квітня 2016 року. Після цього лікувався в Авдіївці, Червоноармійську, Дніпропетровському шпиталі та інших медзакладах. Волонтери і лікарі зробили усе можливе, щоб зберегти кінцівку, але залишилося найважливіше – відновити кісткові тканини. На операцію з відновлення суглобу плечового та фрагменту кістки руки необхідно майже півмільйона гривень.
Усі, хто має можливість допомогти Олександру Марченку, може перерахувати допомогу на картку ПриватБанк №: 5168 7572 6499 1961, отримувач – Марченко Леся Вікторівна (дружина пораненого бійця).

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 16:52
На Львівщині ДБР затримало посадовця, який організував ...
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення