DataLife Engine > Економіка > На Корнинському цукровому заводі вже працює 400 чоловік
На Корнинському цукровому заводі вже працює 400 чоловік25.10. Разместил: yuriy |
Корнинський цукровий завод у Попільнянському районі після тривалої перерви відновив свою роботу. Сьогодні на виробництві працює 400 людей, а завод уже переробив двадцять дві тисячі п»ятсот двадцять тонн цукрових буряків. Про перспективи виробництва дізнавались наші кореспонденти.
Тимофій Бойков апаратчик-варщик: "Цукор відчувається пальцями і душой". Тимофій Бойков варить цукор уже двадцять п»ять років, каже, що відчуває його не лише руками, а й серцем. В цілому виготовлення цукру – один із найскладніших хімічних процесів. І вже 145 років Корнинський цукровий завод втілює цей процес у життя. В його історії були і успіхи і важкі часи. Але сьогодні труднощі позаду . І колектив упевнено рухається обраним шляхом. Віктор Ліптус директор Корнинського цукрового заводу: "Багато труднощів було, багато нарікань, багато невпевненостей, що ми запрацюємо, але на радість нам, і на горе тим, хто цього не хотів, ми працюємо. 400 чоловік забезпечені роботою, регулярно виплачуємо зарплату, і виробляємо цукор". За словами директора Віктора Івановича, головними постачальниками сировини є навколишні села Єрчики, Савельці, Кам»янка, Сокільча. Але везуть цукрові буряки із інших районів Романівського, Любарського, Чуднівського та інших. Віктор Ліптус директор Корнинського цукрового заводу: "Наших людей теж треба задовольняти цукром і я не бачу тут якоїсь іншої альтернативи, щоб якось не працювати на своїх людей". За таких поставок цукро-сировини Корнинський завод ще планує працювати днів 15-20. А по закінченні виробництва відбуватимуться ремонтно-профілактичні роботи обладнання. Вернуться назад |