DataLife Engine > Економіка > В Житомирі реалізація овочевої продукції збільшилась на 15%

В Житомирі реалізація овочевої продукції збільшилась на 15%


11.09. Разместил: yuriy
Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в Головному управлінні статистики, серпневий ринок пропонує широкий вибір овочів, що сприяє зниженню цін і стимулює попит. Так, за даними статистичних спостережень, у серпні реалізація овочевої продукції на Житньому ринку у порівнянні з липнем збільшилась на 15% при зниженні цін на 24%.

Упродовж місяця помідори подешевшали вдвічі, огірки – більш ніж на чверть, кабачки та картопля – на третину, баклажани – на 10%. На 5–11% зросли продажі цибулі ріпчастої, буряка, картоплі, на 22% –помідорів, у півтора рази – баклажанів, у 1,8 рази – капусти цвітної, у 5 разів – перцю солодкого.

Натомість, реалізація продукції тваринництва зменшилась на 12%, а ціни на неї зросли на 4%.

Вернуться назад