DataLife Engine > Економіка > На Житомирщині вироблено майже 58 тис. тонн цукру

На Житомирщині вироблено майже 58 тис. тонн цукру


12.12. Разместил: yuriy
В області 3 грудня завершився сезон цукроваріння. Про це йдеться у повідомленні департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації. Цьогоріч переробкою солодких коренів на Житомирщині займалися два підприємства – ПАТ «Червонський цукровик» (смт Червоне Андрушівського району) та ТОВ «Сігнет-центр» (с.Андрушки Попільняського району).

Для переробки на заводи області у 2014 році надійшло 417,5 тис. тонн цукрових буряків, що на 110 тис. тонн або на 35,7 % більше, ніж у 2013 році. Таким чином, із вказаних обсягів цукросировини вироблено 57,8 тис. тонн цукру, що на 15,2 тис. тонн або на 35,7 % перевищує минулорічні показники.

Вернуться назад