DataLife Engine > Економіка > У Житомирі реалізація м’ясопродукції збільшилась на 14%

У Житомирі реалізація м’ясопродукції збільшилась на 14%


11.10. Разместил: yuriy
Дані статистичних спостережень свідчать про збільшення на 7% проти торішнього продажу сільгосппродукції на Житньому ринку, яке супроводжувалось зростанням цін на 12%.

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в Головному управлінні статистики., при цьому, реалізація м’яса, сала та птиці за 9 місяців поточного року перевищила минулорічну на 14% незважаючи на подорожчання цих товарів на 17%.

Аналогічна ситуація спостерігалась і по молочних продуктах, яйцях та меду, ціни на які збільшились на 13–39%, а попит все одно зростав.

Продаж рослинницької продукції порівняно з січнем-вереснем попереднього року скоротився на 6%: на 13% менше продано буряків, на 9% – моркви , на 6% – фруктів свіжих .
Натомість, ціни на продукти рослинництва знизились на 3%. В їх складі майже вдвічі подешевшали цибуля ріпчаста та буряки, більш ніж на третину – морква, на 28% – капуста свіжа.


Вернуться назад