DataLife Engine > Обласні новини > Тушонка та консервація - стали причиною захворювання на ботулізм в Житомирській області

Тушонка та консервація - стали причиною захворювання на ботулізм в Житомирській області


26.06. Разместил: yuriy
В поточному році вже зареєстровано 7 побутових випадків захворювання на ботулізм, внаслідок яких постраждало 7 дорослих осіб (с.Суховоля та с.Тальки Новоград-Волинського району, с.Іванківці та с.Вигнанка Любарського району, смт Першотравневе Овруцького району, міста Новоград-Волинський та Бердичів).

Причинами отруєння стали також продукти домашнього виготовлення: кабачки консервовані, ікра кабачкова, сало консервоване, консервовані гриби, тушонка з яловичини.

Вернуться назад