DataLife Engine > Обласні новини > Тушонка та консервація - стали причиною захворювання на ботулізм в Житомирській області
Тушонка та консервація - стали причиною захворювання на ботулізм в Житомирській області26.06. Разместил: yuriy |
|
В поточному році вже зареєстровано 7 побутових випадків захворювання на ботулізм, внаслідок яких постраждало 7 дорослих осіб (с.Суховоля та с.Тальки Новоград-Волинського району, с.Іванківці та с.Вигнанка Любарського району, смт Першотравневе Овруцького району, міста Новоград-Волинський та Бердичів).
Причинами отруєння стали також продукти домашнього виготовлення: кабачки консервовані, ікра кабачкова, сало консервоване, консервовані гриби, тушонка з яловичини. Вернуться назад |