DataLife Engine > Україна > Держпродспоживслужба: Сформовано переліки суб’єктів і місць зберігання для експорту ячменю, кукурудзи та сої до Китаю

Держпродспоживслужба: Сформовано переліки суб’єктів і місць зберігання для експорту ячменю, кукурудзи та сої до Китаю


24.11. Разместил: yuriy



Держпродспоживслужба інформує, що для виконання вимог, узгоджених між Україною та Китаєм щодо експорту ячменю, кукурудзи та сої, було сформовано такі переліки:

осіб, що планують експорт ячменю, кукурудзи та сої до КНР
місць зберігання, з яких планується експорт ячменю, кукурудзи та сої до КНР
Ці переліки підготовлені відповідно до протоколів фітосанітарних та інспекційних вимог щодо експорту ячменю, кукурудзи та сої з України до Китаю між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Генеральною адміністрацією нагляду за якістю, інспекції та карантину Китайської Народної Республіки.

Ці списки вже доступні на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі: «Діяльність» → «Фітосанітарія, контроль у сфері насінництва та розсадництва» → «Фітосанітарні вимоги країн» → «Фітосанітарні вимоги Китайської Народної Республіки».

Держпродспоживслужба пропонує зацікавленим особам ознайомитися з переліками та у разі виявлення невідповідностей, в термін до 01.12.2025 повідомити Департамент фітосанітарної безпеки та контролю в рослинництві Держпродспоживслужби.


Вернуться назад