DataLife Engine > Фоторепортажи > Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО
Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО20.07. Разместил: yuriy |
|
П'ятеро житомирян, не зважаючи на погоду підкорили найвищу точку України – гору Говерла
Житомирська делегація взяла участь у всеукраїнському таборуванні «Говерла 2009 – творимо безпечну Україну разом», що вже традиційно проводиться «Молодим народним рухом» біля підніжжя Говерли. В рамках таборування було підкорено найвищу вершину України – Говерлу. Чорні хмари над Чорногорським хребтом у день запланованого підйому не злякали жодного з учасників таборування, більшість учасників табору, а це близько п'ятисот чоловік, 19 липня підкорили найвищу точку України. Житомирську групу гора зустріла зловісним туманом – хмарою, що зачепилася за верхівку, а одразу ж після підйому – шквальним вітром, дощем та дрібним градом. Також в рамках таборування відбувся фестиваль борщу, під час якого учасниками було зварено та з'їдено два столітрових казани українського борщу. До речі борщ у варіння якого брали участь житомиряни, за оцінками журі, виявився смачнішим. ![]() середина підйому ![]() Лічені метри до верхівки України ![]() радість підкорення ![]() ![]() таборова ватра заввишки сім метрів ![]() старт фестивалю борщу ![]() так варилась сотня літрів борщу ![]() роздача ![]() учасники табору Говерла-2009 Вернуться назад |