DataLife Engine > Фоторепортажи > Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО

Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО


20.07. Разместил: yuriy
П'ятеро житомирян, не зважаючи на погоду підкорили найвищу точку України – гору Говерла

Житомирська делегація взяла участь у всеукраїнському таборуванні «Говерла 2009 – творимо безпечну Україну разом», що вже традиційно проводиться «Молодим народним рухом» біля підніжжя Говерли. В рамках таборування було підкорено найвищу вершину України – Говерлу. Чорні хмари над Чорногорським хребтом у день запланованого підйому не злякали жодного з учасників таборування, більшість учасників табору, а це близько п'ятисот чоловік, 19 липня підкорили найвищу точку України. Житомирську групу гора зустріла зловісним туманом – хмарою, що зачепилася за верхівку, а одразу ж після підйому – шквальним вітром, дощем та дрібним градом.

Також в рамках таборування відбувся фестиваль борщу, під час якого учасниками було зварено та з'їдено два столітрових казани українського борщу. До речі борщ у варіння якого брали участь житомиряни, за оцінками журі, виявився смачнішим.

Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО

середина підйому


Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО

Лічені метри до верхівки України

Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО

радість підкорення

Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО



Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО

таборова ватра заввишки сім метрів

Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО

старт фестивалю борщу

Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО

так варилась сотня літрів борщу

Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО

роздача


Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО


учасники табору Говерла-2009

Вернуться назад