Як на Говерлі житомиряни борщ варили. ФОТО
20.07 19:17
П'ятеро житомирян, не зважаючи на погоду підкорили найвищу точку України – гору Говерла Житомирська делегація взяла участь у всеукраїнському таборуванні «Говерла 2009 – творимо безпечну Україну разом», що вже традиційно проводиться «Молодим народним рухом» біля підніжжя Говерли. В рамках таборування було підкорено найвищу вершину України – Говерлу. Чорні хмари над Чорногорським хребтом у день запланованого підйому не злякали жодного з учасників таборування, більшість учасників табору, а це близько п'ятисот чоловік, 19 липня підкорили найвищу точку України. Житомирську групу гора зустріла зловісним туманом – хмарою, що зачепилася за верхівку, а одразу ж після підйому – шквальним вітром, дощем та дрібним градом. Також в рамках таборування відбувся фестиваль борщу, під час якого учасниками було зварено та з'їдено два столітрових казани українського борщу. До речі борщ у варіння якого брали участь житомиряни, за оцінками журі, виявився смачнішим. середина підйому Лічені метри до верхівки України радість підкорення таборова ватра заввишки сім метрів старт фестивалю борщу так варилась сотня літрів борщу роздача учасники табору Говерла-2009
RuporZT
|