У Києві юнак з Житомирщини разом з товаришем забризкали безхатченка газовим балончиком, а потім побили

08.12 23:27    
Зловмисник разом із товаришем забризкав безхатченку обличчя газовим балончиком, а потім вдарив по голові. Правоохоронці встановили підозрюваних осіб та довели їхню причетність до скоєння злочину. Порушникам загрожує від трьох до восьми років в’язниці.

На початку вересня цього року до поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що поблизу торгового центру на Дарницькій площі вони виявили невідомого з травмою голови. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Медики доставили потерпілого до лікарні, де в нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку, а правоохоронці розпочали пошук осіб, причетних до побиття чоловіка.

Як розповів начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Павло Шаламов, поліцейські провели ряд слідчо-оперативних заходів і встановили осіб, які можуть бути причетні до скоєння злочину:

«За допомогою відео з камер спостереження, встановлених у рамках програми «Безпечне місто», та свідчень очевидців, ми з’ясували, що двоє молодиків по черзі застосували до потерпілого газовий балончик, а потім один із них вдарив чоловіка в обличчя. Після цього потерпілий впав на землю і втратив свідомість, а зловмисники втекли. Ми встановили особи порушників та місця їх проживання. Ними виявилися уродженці Київської та Житомирської областей, 2002 та 2004 років народження, які раніше проблем із законом не мали. Мотивів свого вчинку товариші пояснити не змогли».

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва слідчі оголосили фігурантам про підозри: неповнолітньому хлопцю - за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, та 19-річному молодику - за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень і ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження.

«Наразі ми завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальні акти з матеріалами кримінальних проваджень для прийняття рішення по суті. Фігурантам загрожує від трьох до семи років та від п’яти до восьми років позбавлення волі», - зазначив Павло Шаламов.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Сьогодні 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Сьогодні 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Сьогодні 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Сьогодні 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Сьогодні 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Сьогодні 20:50
У Варшаві відбулися українсько-польські урядові консуль ...
Сьогодні 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Сьогодні 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Сьогодні 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Сьогодні 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення