На майно головного БЮТівця Житомирщини - накладено арешт

На майно головного БЮТівця Житомирщини - накладено арешт

15.02 18:15    
Режим Януковича продовжує систематично здійснювати політичні репресії проти лідера опозиції Юлії Тимошенко, фабрикуючи нові фальшиві кримінальні справи та покази свідків у судових процесах проти неї.

Однак усвідомлюючи, що Юлію Тимошенко не вдається зламати, чи змусити суспільство повірити в приписувані їй злочини, влада вдалася до переслідування найближчих соратників та захисників голови партії «Батьківщина».

Для цих цілей вона застосовує весь арсенал засобів та методів, в тому числі кримінальних. Зокрема, за допомогою хакерів були зламані електронні скриньки захисників Юлії Тимошенко: Сергія Власенка та Євгенії Тимошенко, що є кримінально злочином, згідно українського законодавства. Від імені захисників Тимошенко та з метою їх дискредитації, у підконтрольних владі ЗМІ регулярно публікуються їх фальшиві інтерв’ю та коментарі. Проти ще одного соратника Юлії Тимошенко Григорія Немирі порушуються кримінальні справи, він регулярно викликається на допити до правоохоронних органів.

Черговим соратником Юлії Тимошенко, на якого намагається натиснути режим Януковича, став Сергій Пашинський. Його особисте майно було незаконно заарештовано за судовим позовом громадянки Окунської, чия репутація добре відома всій країні. Так, поспілкувавшись в присутності журналістів телеканалу «1+1» з народним депутатом України (до речі, відеозапис цієї розмови був продемонстрований на цьому каналі) Окунська «відчула», що Сергій Пашинський наніс їй моральної шкоди на 4,5 млн. грн. Не встигла вона подати позов до суду, як протягом лічених годин для забезпечення її претензій було прийнято рішення про арешт всього майна опозиціонера.

Це вже не перший випадок, коли влада та Партія регіонів використовують цю громадянку, як інструмент розправи та дискредитації соратників Юлії Тимошенко. Їй регулярно надається доступ до ефірів центрального телебачення і суспільно-політичних ток-шоу, хоча вона не має жодної політичної ваги. Водночас кишенькові суди, діючи за вказівкою Банкової, задовольняють будь-які її позови щодо опозиції, якими б абсурдними вони не були.

Об’єднана опозиція «Батьківщина» розглядає арешт майна Сергія Пашинського як неприховану форму агресії щодо народного депутата України, який тривалий час активно і публічно захищає права та інтереси громадян України, репресованих опозиційних діячів, зокрема, Юлії Тимошенко. Ми вимагаємо від влади зупинити політичні репресії та припинити використання судових органів, силових структур у війні проти політичних опонентів.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 16:52
На Львівщині ДБР затримало посадовця, який організував ...
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення