На Житомирщині за вихідні дні сталося три ДТП за участі мотоциклістів

На Житомирщині за вихідні дні сталося три ДТП за участі мотоциклістів

15.05 11:17    
У всіх випадках травмовані люди, у двох з них – неповнолітні. Поліцією розпочато досудові розслідування. Увечері 13 травня до травмпункту Житомирської обласної дитячої лікарні було доставлено 15-річного жителя м. Житомира. Лікарі діагностували у хлопця забійні рани та гематоми кінцівок і голови та госпіталізували його до травматологічного відділення.

Як встановили поліцейські, кілька годин тому у с. Левкові Житомирського району підліток впав з мотоцикла, яким керував його знайомий. Нині триває з’ясування причин та обставин події.

14 травня близько 17. 45 у м. Малині на перехресті вулиць Грушевського-Сосніної сталась ДТП. Водій мотоцикла «Honda», 24-річний житель райцентру, виконуючи обгін на перехресті, здійснив зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz E 300» під керуванням 22-річного місцевого жителя.

Унаслідок зіткнення мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді забою ноги, множинних саден, подряпин та закритої черепно-мозкової травми.
Цього ж дня в с. Кишині Олевського району сталася ще одна ДТП. За попередньою інформацією, близько 18.20 на одній з вулиць населеного пункту 21-річний водій мотоцикла «Viper» виїхав на праве узбіччя, де вчинив зіткнення з велосипедистом, який рухався у зустрічному напрямку.

У результаті ДТП травми у вигляді рваних ран ноги та голови отримав велосипедист, 8-річний місцевий житель. Хлопчика було госпіталізовано.
Відомості про події було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування причин та обставин ДТП.
Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та не забувайте про появу на дорогах у теплу пору року значної кількості двоколісних транспортних засобів. Пам’ятайте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.

Шановні скутеристи, мотоциклісти та велосипедисти! Зверніть увагу, що найчастіше у ДТП страждають молоді люди, які в низці випадків не мають відповідних навичок безпечно керувати даним транспортом. Часто такі водії не дбають про захисні шоломи, виділення себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:00
Розстріл поліцейських на Вінниччині: ДБР викрило військ ...
Сьогодні 10:14
ДБР викрило організовану групу лікарів, які заробляли н ...
Вчора 22:55
Україна передала Європейській Комісії перший Звіт у меж ...
Вчора 22:53
Порхун: Мінветеранів разом з великим бізнесом розвивати ...
Вчора 22:52
Мінветеранів залучатиме нотаріусів до удосконалення зак ...
24 квітня 23:42
Віталій Коваль провів зустріч з представником Міністерс ...
24 квітня 23:40
Басалаєва: Україна потребує від європейських партнерів ...
24 квітня 23:38
Верховний Суд підтвердив законність висновків аудиторів ...
24 квітня 23:36
За зловживання зі збитками 1,5 млн грн судитимуть ексза ...
24 квітня 23:34
Три лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно ро ...
Сьогодні 13:03
Озброєння на продаж: правоохоронці Житомирщини вилучили ...
Сьогодні 12:28
На Житомирщині керівник благодійної організації продава ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення