Сидір Кізін: Спілкуючись безпосередньо з людьми, я зможу реагувати гостріше на їхні проблеми

14.03 12:35    
Усі державні органи мають перетворитися на сервіс з обслуговування громадян. Такою є філософія нового державного керівництва. Такої ж позиції дотримується у своїй діяльності і голова облдержадміністрації Сидір Кізін. Йому важливо налагодити справді дієвий діалог із громадою. Відтак, аби дізнатися про проблеми земляків, 14 березня посадовець провів особистий прийом громадян.

Передусім, занепокоєння у людей викликають житлово-комунальні та земельні питання, труднощі з працевлаштуванням і соціальним захистом.

Сидір Кізін: Спілкуючись безпосередньо з людьми, я зможу реагувати гостріше на їхні проблеми


До керівника Житомирщини, зокрема, звернулася голова комісії з прав людини, свободи слова, інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та європейської інтеграції громадської ради при облдержадміністрації Тетяна Герасимчук. Вона прийшла на прийом не лише як громадський діяч, але і як старша житлового будинку по вулиці Кафедральній, 6. Жінка висловила позицію мешканців щодо обслуговування будинку і прибудинкової території. Так, люди незадоволені сусідством із офісами фірм, власники яких винаймають приміщення у тій же споруді. Адже останні не лише порушують громадський спокій, але й не сплачують за спожиті комунальні послуги. Тетяна Андріївна пояснила, що вирішила звернутися до Сидора Васильовича, бо інші можливості врегулювання ситуації вичерпані. Досі люди безрезультатно просили допомоги у представників органів місцевого самоврядування.

Сидір Кізін заповзявся з’ясувати, чи мають підприємці необхідний пакет дозвільних документів на ведення відповідної діяльності, договори про оренду приміщень і перевірити дотримання ними інших норм.

Своє сприяння голова облдержадміністрації надаватиме і державній організації Комбінат «Рекорд». Ця організація має можливість надавати послуги з приймання, зберігання, відпуску нафтопродуктів у вагоноцистерни, автоцистерни. Спільно з керівництвом Комбінату «Рекорд» Сидір Кізін досліджуватиме шляхи збільшення його фінансового результату, зростання податкових надходжень до бюджету, а також можливості покращення залізничних сполучень для активізації потужностей цього об’єднання підприємств.

Також до посадовця звернулися представники акціонерів ЗАТ «Житомирські ласощі». Вони занепокоєні питанням рейдерського захоплення підприємства.

Сидір Кізін: Спілкуючись безпосередньо з людьми, я зможу реагувати гостріше на їхні проблеми


Сидір Кізін вважає перспективними особисті прийоми громадян. Тому планує проводити їх частіше, ніж попередні керівники області.

«Якщо таких зустрічей із людьми не буде, то рано чи пізно у мене як у голови облдержадміністрації виникне своєрідна зона комфорту. Я не знатиму реальних проблем. Заступники інформуватимуть мене, але картина життя так чи інакше буде викривленою. А спілкуючись безпосередньо з людьми, я матиму інформацію з перших уст, тому зможу реагувати гостріше і відчувати ситуацію точніше. Прийом громадян – це одне з пріоритетних завдань для мене як голови облдержадміністрації і джерело об’єктивної інформації про стан справ в області. Прийоми громадян я проводитиму в рази частіше, ніж попереднє керівництво. Цьому, по-перше, сприяє рівень свідомості та зацікавленості громадян у тому, щоб влада працювала інакше», – зауважує Сидір Васильович.


Сидір Кізін: Спілкуючись безпосередньо з людьми, я зможу реагувати гостріше на їхні проблеми

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:46
На Харківщині понад 100 прикордонників здали 45 літрів ...
Вчора 23:45
На Одещині прикордонники затримали переправника чоловік ...
Вчора 23:43
З початку 2024 року понад 650 прикордонників пройшли пі ...
Вчора 23:41
В Харківській області керована ворожа авіабомба вразила ...
Вчора 11:00
Розстріл поліцейських на Вінниччині: ДБР викрило військ ...
24 квітня 23:19
Преимущества и недостатки беззерновых кормов для кошек
24 квітня 20:46
Как установить динамики Блаупункт в автомобиль
22 квітня 23:42
Что вкуснее, слаще и неприхотливее: черника или голубик ...
22 квітня 12:58
Оформлення приміщення HPL-панелями: Від декоративності ...
19 квітня 23:37
Аюрведические препараты от бессонницы на травах
Вчора 13:03
Озброєння на продаж: правоохоронці Житомирщини вилучили ...
Вчора 12:28
На Житомирщині керівник благодійної організації продава ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення