Житомирську "Українську платформу" очолила Тетяна Романовська

Житомирську "Українську платформу" очолила Тетяна Романовська

15.05 09:29    
Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в прес-службі "Української платформи", 14 травня 2009 року в Житомирі відбулися установчі збори по створенню в Україні обласної організації політичної партії «Українська платформа», лідером якої є народний депутат України Павло Жебрівський.

Виступаючи перед учасниками установчих зборів, він наголосив на тому, що обласний осередок на Житомирщині сьогодні є найчисленнішим: кількість членів сягнула 150-ти однодумців. За їхньої ініціативи одноголосно було обрано голову Житомирської обласної організації партії „Українська платформа” Тетяну Романовську. За словами Павла Жебрівського, саме вона є головним ідеологом та організатором проектів, які проходять під прапорами „Української платформи”: дитячий конкурс „Маленький українець”, пісенний фестиваль „Зорецвіт”, благодійний телерадіомарафон „Відкрий своє серце дітям” та інші.

„Наше основне завдання – започаткувати нові принципи у політиці та бізнесі: жити, діяти і заробляти за чесними, прозорими і єдиними правилами”, - наголосила Тетяна Романовська, звертаючись до учасників зборів, - „і не розповідати багато людям, не обіцяти того, що ми не
зможемо зробити, а сумлінно, день за днем, працювати – крок за кроком, проект за проектом, і таким чином доводити всім, що ми - міцна і єдина команда і можемо змінити життя на краще”.

Привітати делегатів установчих зборів Житомирської обласної організації "Украінської платформи" прибули директор Всеукраїнської громадської організації "Спеціальна Олімпіада України" Костянтин Слинявчук, а також члени партії "Украінська платформа", як представляють інші регіони нашої держави.

Програмою перебування народного депутата Павла Жебрівського на Житомирщині також була передбачена зустріч зі студентами Житомирського державного технологічного університету, де лідер „Української платформи” проаналізував сучасний стан економіки держави та відповів на запитання молодих спеціалістів.

На зустрічі з представниками місцевих ЗМІ Павло Жебрівський окреслив одне з основних завдань новоствореної партії. „Україна має бути європейською державою не тільки за територіальною приналежністю, але і за духом та ментальністю. Тому наша політична сила в першу чергу намагатиметься боротися з корупцією, бо сучасний рівень цього явища не дозволяє Україні провести жодної нагальної реформи: реформи села, житлово-комунального господарства, медицини та інших важливих сфер життя”, - наголосив очільник „Української платформи”.



Житомирську "Українську платформу" очолила Тетяна Романовська

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 22:55
Україна передала Європейській Комісії перший Звіт у меж ...
Вчора 22:53
Порхун: Мінветеранів разом з великим бізнесом розвивати ...
Вчора 22:52
Мінветеранів залучатиме нотаріусів до удосконалення зак ...
Вчора 11:36
У Миколаєві ДБР встановлює обставини вибухів через які ...
Вчора 11:34
8 тис євро за незаконний перетин кордону - Львівські по ...
24 квітня 23:42
Віталій Коваль провів зустріч з представником Міністерс ...
24 квітня 23:40
Басалаєва: Україна потребує від європейських партнерів ...
24 квітня 23:38
Верховний Суд підтвердив законність висновків аудиторів ...
24 квітня 23:36
За зловживання зі збитками 1,5 млн грн судитимуть ексза ...
24 квітня 23:34
Три лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно ро ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення