Житомирщина-кримінальна. Хроніка за 27 травня

Житомирщина-кримінальна. Хроніка за 27 травня

27.05 11:50    
Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в відділу по зв’язкам з громадськістю УМВС України в Житомирській області, 15 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в області упродовж минулої доби, 10 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: розбійний напад, 2 крадіжки чужого майна, хуліганство, 2 факти нелегального обігу наркотичних засобів та інші.

11 осіб обґрунтовано підозрюється у скоєнні зазначених протиправних дій.

26 травня до Корольовського РВ звернувся 57-річний житель обласного центру з заявою про те, що напередодні 25 травня близько 23 години по вул. Б.Тена, у дворі будинку, невідомі особи з хуліганських спонукань безпричинно нанесли йому тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин голови, після чого зникли на автомобілі "Форд Фієста". Вказане авто працівники дорожньо-патрульної служби УДАІ виявили на площі Смолянській без номерних знаків.

Оперативники карного розшуку райвідділу встановили, що злочин скоїв непрацюючий, раніше судимий 30-річний житель с. Левкова Житомирського району, якого затримано. Особи інших співучасників на даний час встановлюються.

Жителька с. Слобода – Селець Житомирського району повідомила цього дня до міліції про те, що в період з 16 по 26 травня з сараю її домогосподарства, куди злодій проник, розбивши віконне скло, викрадено електроінструменти. Загальна сума збитку встановлюється.

Працівники чергового наряду міліції в скоєнні даного злочину обґрунтовано підозрюють непрацюючого 46-річного жителя с. Волосова, розшук якого триває.

26 травня дільничні інспектори Житомирського райвідду в ході проведення оперативно-профілактичних заходів "Берег" та "Нерест" на річці Гуйва, поблизу с. Пряжева, затримали непрацюючих 33-річного жителя обласного центру та 29-річного жителя с. Млинища Житомирського району, які займались незаконним виловом риби. Вилучено 4 км риболовних сіток, 8,5 кг риби та гумовий човен.

Шановні громадяни, на території області тривають оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Нерест», що мають на меті недопущення та припинення фактів браконьєрства під час риболовлі. Упродовж квітня-червня під час нересту риби забороняється перебування на річках, озерах та інших водоймищах маломірних суден промислового та кустарного виробництва, а також користування ними на вказаних водних об’єктах. Неприпустимою вважається й риболовля із застосуванням сіток, гарпунів, зброї, використанням електроструму, а також вибухових або отруйних речовин.

Пам’ятайте, що за порушення встановлених правил українським законодавством передбачено адміністративну відповідальність – накладення штрафу до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а за грубе порушення (із застосуванням зброї, використанням електроструму, а також вибухових або отруйних речовин) розмір штрафу автоматично збільшується і становить від 20 до 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 22:55
Україна передала Європейській Комісії перший Звіт у меж ...
Вчора 22:53
Порхун: Мінветеранів разом з великим бізнесом розвивати ...
Вчора 22:52
Мінветеранів залучатиме нотаріусів до удосконалення зак ...
Вчора 11:36
У Миколаєві ДБР встановлює обставини вибухів через які ...
Вчора 11:34
8 тис євро за незаконний перетин кордону - Львівські по ...
24 квітня 23:42
Віталій Коваль провів зустріч з представником Міністерс ...
24 квітня 23:40
Басалаєва: Україна потребує від європейських партнерів ...
24 квітня 23:38
Верховний Суд підтвердив законність висновків аудиторів ...
24 квітня 23:36
За зловживання зі збитками 1,5 млн грн судитимуть ексза ...
24 квітня 23:34
Три лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно ро ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення