Борислав Розенблат готує позов проти НАБУ на 100 млн. грн., які віддасть на ремонт доріг у Житомирі

14.06 18:28    
Борислав Розенблат готує позов проти НАБУ на 100 млн. грн., які віддасть на ремонт доріг у Житомирі

Про це заявив народний обранець під час сьогоднішньої зустрічі з журналістами у Житомирі.

«Два роки всі спостерігали за моїм переслідуванням, як народного депутата і як людини. Були різні думки, враження, і багато людей вірили, що дійсно відбувалися злочини, в яких мене звинувачували. 12 червня 2019 року Шостий Апеляційний адміністративний суд виніс рішення по так званій «бурштиновій справі», залишивши рішення Окружного адміністративного суду міста Києва в силі, де було визнано що всі дії правоохоронних органів по відношенню до народного депутата Борислава Розенблата, до людини Борислава Розенблата є незаконними», - повідомив народний депутат.

За словами політика, він з самого початку активно доводив, що це була спланована проти нього провокація та пряме переслідування його політичної діяльності детективами НАБУ. І ці дії безпосередньо пов’язані з його намірами легалізувати незаконний видобуток та реалізацію бурштину. Нагадаємо, що Борислав Розенблат є одним з авторів законопроекту 1351-1 про видобування та реалізацію бурштину.

Проте, як говорить сам політик, витримавши два роки замовного чорного піару та бруду проти себе, не зважаючи на затягування судового процесу зі сторони правоохоронців, він все ж таки зміг довести, що в цій країні можливо захистити свої права у правовому полі, без хабарів, «договорняків» і «телефонного права».
Борислав Розенблат готує позов проти НАБУ на 100 млн. грн., які віддасть на ремонт доріг у Житомирі

«З самого початку цієї спровокованої ситуації, яка склалась, усім адвокатам та спеціалістам, які були долучені до справи було одразу зрозуміло, що справа побудована виключно на провокації, порушеннях з боку правоохоронних органів і були впевнені в кінцевому результаті. Цей результат ми отримали 12 червня, і ми були впевнені в ньому на 100% починаючи з липня 2017 року. Але єдине, до чого ми не були готові, так це що правоохоронними органами, в тому числі НАБУ, САП, судовими органами, будуть вживатися будь-які заходи, аби якомога довше відтягнути отримання цього результату», - відзначила адвокат Ружена Ляшенко.

В свою чергу Борислав Розенблат наголосив, що оскільки детективи НАБУ діяли свідомо, готуючи та реалізуючи провокації проти нього, маніпулювали фактами та дискредитували, як громадянина і народного депутата, то повинні понести відповідальність за свої злочинні дії.

«Сьогодні ми підготували позов до Апеляційного суду з вимогою до відшкодування наданих мені збитків, у розмірі 100 млн. грн. Не дивуйтеся такій величезній сумі, ми все порахували, скільки було різних виступів журналістів та людей, як вони постійно згадували моє ім’я, як вони знищували мою політичну репутацію, як вони знищували просто моє життя. Але для того, аби всі розуміли, що для мене гроші не головне, а головне моє чисте ім’я, ці кошти, якщо суд прийме законне рішення, я переведу на управління капітального будівництва міста Житомира. На те, щоб дійсно в нашому місті зробити дороги і заклади, які так потрібні житомирянам», - зазначив Борислав Розенблат.
Борислав Розенблат готує позов проти НАБУ на 100 млн. грн., які віддасть на ремонт доріг у Житомирі

Нардеп акцентував, що маючи чітку позицію про матеріальне відшкодування завданої йому шкоди, він не хоче маніпуляцій, тому умова, що саме Управління капітального будівництва Житомирської міської ради стане отримувачем коштів, буде чітко прописана у позовній заяві.

«Я вважаю, що претензійно-позивна робота по відшкодуванню збитків і відповідно за волею Борислава Соломоновича направлення цієї суми на розвиток міста Житомира покарає такі нечесні правоохоронні органи і буде застереженням для інших, щоб не вчиняли більше таких дій, аби кожен з вас був захищений і знав, що право можна відстояти, і воно буде захищене судом», - підкреслив адвокат політика Володимир Красовський.
Борислав Розенблат готує позов проти НАБУ на 100 млн. грн., які віддасть на ремонт доріг у Житомирі

Борислав Розенблат готує позов проти НАБУ на 100 млн. грн., які віддасть на ремонт доріг у Житомирі

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:46
На Харківщині понад 100 прикордонників здали 45 літрів ...
Вчора 23:45
На Одещині прикордонники затримали переправника чоловік ...
Вчора 23:43
З початку 2024 року понад 650 прикордонників пройшли пі ...
Вчора 23:41
В Харківській області керована ворожа авіабомба вразила ...
Вчора 11:00
Розстріл поліцейських на Вінниччині: ДБР викрило військ ...
24 квітня 23:19
Преимущества и недостатки беззерновых кормов для кошек
24 квітня 20:46
Как установить динамики Блаупункт в автомобиль
22 квітня 23:42
Что вкуснее, слаще и неприхотливее: черника или голубик ...
22 квітня 12:58
Оформлення приміщення HPL-панелями: Від декоративності ...
19 квітня 23:37
Аюрведические препараты от бессонницы на травах
Вчора 13:03
Озброєння на продаж: правоохоронці Житомирщини вилучили ...
Вчора 12:28
На Житомирщині керівник благодійної організації продава ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення