Коростишівська «Свобода» домоглася від міськради звернутися до Президента України щодо відповідальности уряду Яценюка за антисоціяльну політику

Коростишівська «Свобода» домоглася від міськради звернутися до Президента України щодо відповідальности уряду Яценюка за антисоціяльну політику

27.07 20:05    
23 липня 2015 року з ініціятиви свободівців у Коростишеві на черговій сесії міської ради було ухвалено рішення розглянути і надіслати відповідне звернення до Президента України щодо неприйнятности підвищення ціни на природній газ та решту комунальних послуг.

Коростишівська районна організація ВО "Свобода" вкрай занепокоєна ситуацією, яка склалася в суспільстві, у зв'язку з різким зростанням тарифів на житлово-комунальні послуги, запровадженням податку на пенсії, відсутністю індексацій зарплат і пенсій. Свої вимоги до влади свободівці висловили і обґрунтували на сесії Коростишівської міської ради, і їх підтримали майже усі присутні депутати.

"Підняття тарифів на житлово-комунальні послуги є наслідком антисоціяльної політики уряду Яценюка на користь олігархічних кланів", – розповідає голова Коростишівської районної організації ВО "Свобода" Сергій Бондарчук.

"Станом на 1 червня 2015 року залишок коштів на єдиному казначейському рахунку складає 27746,00 мільйонів гривень. Загальна сума доходів зведеного б'юджету України за січень – квітень 2015 року становила 198408,9 мільйонів, що на 46358,5 мільйонів гривень, або на 30,5 % більше, ніж за аналогічний період минулого року. Зведений б'юджет за січень – квітень 2015 року виконано з профіцитом у сумі 18493,4 мільйона гривень. Все це зумовлене головним чином інфляційними тенденціями та девальвацією. В той же час, попри наявність додаткових б'юджетних надходжень, майже два роки не проводяться, передбачені чинним законодавством, індексації зарплат і пенсій у відповідности до рівня інфляції. Нонсенсом є запровадження оподаткування пенсій", – наголосив свободівець.

Коростишівські націоналісти вважають, що рішення про таке значне підвищення комунальних тарифів було ухвалене поспіхом, без достатніх підстав, глибокого соціяльно-економічного аналізу, не прозоро, без урахування реальних доходів населення та рівня безробіття. Тому вимагаємо від державних органів влади України вжити невідкладних заходів щодо перегляду ціни/тарифів на природний газ та комунальні послуги, проведення індексації зарплат та пенсій у відповідності до рівня інфляції, відміну податку на пенсії, як економічно малоефективного і вкрай шкідливого в соціяльно-політичному значенні, а також від Верховної Ради України розглянути питання про відповідальність уряду під керівництвом Яценюка за провальну соціяльно-економічну політику, захист інтересів олігархів, небажання боротися з корупцією та наміри розпродати державне майно в умовах війни.

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода»

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:46
На Харківщині понад 100 прикордонників здали 45 літрів ...
Вчора 23:45
На Одещині прикордонники затримали переправника чоловік ...
Вчора 23:43
З початку 2024 року понад 650 прикордонників пройшли пі ...
Вчора 23:41
В Харківській області керована ворожа авіабомба вразила ...
Вчора 11:00
Розстріл поліцейських на Вінниччині: ДБР викрило військ ...
24 квітня 23:19
Преимущества и недостатки беззерновых кормов для кошек
24 квітня 20:46
Как установить динамики Блаупункт в автомобиль
22 квітня 23:42
Что вкуснее, слаще и неприхотливее: черника или голубик ...
22 квітня 12:58
Оформлення приміщення HPL-панелями: Від декоративності ...
19 квітня 23:37
Аюрведические препараты от бессонницы на травах
Вчора 13:03
Озброєння на продаж: правоохоронці Житомирщини вилучили ...
Вчора 12:28
На Житомирщині керівник благодійної організації продава ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення