Нардеп запросив Яресько на вікенд відвідати Житомирську область та познайомитися з корупціонерами і бурштиновою мафією

08.02 22:32    
05 лютого, під час виступу у сесійній залі, народний депутат Сергій Євтушок, критикуючи уряд, запропонував запросити Наталю Яресько відвідати Велику Волинь, яка включає до себе Житомирську, Волинську та Рівненську області, і показати, де потрібно брати десятки мільярдів гривень, які осідають в кишенях корупціонерів, показати, як видобувають бурштин, хто його кришує.

«Ми сьогодні стали свідками чергового, так би мовити, шоу, яке продемонстрував весь нам український уряд. Звітуючи або прийшовши на "годину Уряду", міністри говорили про якийсь певний розвиток, говорили про якісь реформи, тільки український народ не розуміє, що це за реформи. І розуміє лише одне: що в їхніх кишенях, на їхніх столах все менше й менше є можливість годувати дітей, споживати харчі.

Я хочу сказати, що лише добробут українського народу може бути єдиним критерієм оцінки діям даного уряду. І фракція "Батьківщина" чітко говорить: розглядати в розрізі відставки, в розрізі окремих міністрів неможливо. Ми абсолютно не підтримуємо повністю всю соціальну політику, яку веде український уряд.

Я хочу запросити на вікенд пані Наталю Яресько на Велику Волинь, яка включає до себе Волинську, Рівненську, Житомирську області, і показати, де потрібно брати десятки мільярдів гривень, які осідають в кишенях корупціонерів, показати, як видобувають бурштин, хто його кришує. А я скажу, що це підслідність міліцейська, бо люди чітко розуміють і знають. І потрібно нам змінювати таку філософію, коли ми шукаємо кошти навіть тут у сесійній залі, голосуємо різні недолугі рішення на угоду певним вимогам МВФ чи ще когось. У нас дуже багата держава, багата ресурсами своїми, і ми можемо не брати ніякі кредити і не просити ніяких грошей ні в МВФ, ні в інших кредиторів, а забезпечити нормальними фінансуваннями свої галузі і медичну, і освітянську, і всі інші за власні кошти.

Я також хочу звернутися до міністра Андрія Пивоварського. Ви знаєте, був ентузіазм на початках роботи нинішнього парламенту. Ми бачили на засіданнях комітетів міністрів. Де зараз присутність цих міністрів? Я згадую зустріч на Рівненщині в стінах обласної державної адміністрації, коли Андрій Пивоварський, міністр інфраструктури, пообіцяв, що дорога Рівне - Сарни - Старокостянтинів буде відремонтована. А потім побачили заяву. Тепер ми побачили іншу заяву, коли міністр назад повертається в уряд і готовий виконувати свої обіцянки. Андрію, де ваші обіцянки, де ваша дорога? Ви назагал при журналістах, при всіх керівниках, при всіх чиновниках пообіцяли, що буде ремонтована ця дорога. Тому я хочу ще раз наголосити, що ми не розділяємо таку політику: політику обману, політику реальних обіцянок, але нереальних… реальних невиконань. Тому весь уряд має піти у відставку», - йдеться у виступі народного депутата.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 22:55
Україна передала Європейській Комісії перший Звіт у меж ...
Вчора 22:53
Порхун: Мінветеранів разом з великим бізнесом розвивати ...
Вчора 22:52
Мінветеранів залучатиме нотаріусів до удосконалення зак ...
Вчора 11:36
У Миколаєві ДБР встановлює обставини вибухів через які ...
Вчора 11:34
8 тис євро за незаконний перетин кордону - Львівські по ...
24 квітня 23:42
Віталій Коваль провів зустріч з представником Міністерс ...
24 квітня 23:40
Басалаєва: Україна потребує від європейських партнерів ...
24 квітня 23:38
Верховний Суд підтвердив законність висновків аудиторів ...
24 квітня 23:36
За зловживання зі збитками 1,5 млн грн судитимуть ексза ...
24 квітня 23:34
Три лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно ро ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення