Юрій Вербовський вітає з Днем знань

Юрій Вербовський вітає з Днем знань

01.09 07:27    
Дорогі друзі!


І знову ранок першого вересневого дня, наповнений мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці наших міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх різнокольорових айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, сльози смутку і радості – переплелися разом.

Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки. Де хто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у ВУЗі, а молодий вчитель може більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок.

Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Вперше для них дзвенить шкільний дзвінок, знайомство з першою вчителькою, перший урок і перше побачення зі школою. І в цю хвилину кожен, і вчитель, і батько, і навіть старенька бабуся згадує свій перший дзвоник, свою першу вчительку, своїх шкільних друзів, і ті чудові шкільні роки.

Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. У цей святковий і, по суті новітній день кожна мати чи батько, дідусь чи бабуся прокинеться як найраніше, аби неодмінно провести свою дитину до школи – якщо не за ручку, то ідучи поруч, або проведе поглядом і стоятиме довго – аж до поки видно її дитя.

Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Попереду складний рік вибору свого майбутнього, професійної стезі втіленння отриманих знань в реальному житті. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати а й основам великої науки – життя.

Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, гарних оцінок і позитивних емоцій від лекцій та семінарів, зустріти добрих і надійних друзів. Бажаю вам дорогі студенти завжди прагнути до вершин знання і в житті ніколи не відступати, а вчитися тільки із задоволенням!

Для когось сьогодні - перший день в школі чи університеті, для когось почався відлік останнього року навчання. А для педагогів – це життя. З усією теплотою серця цього дня висловлюю слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям та викладачам, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави

Найщиріші вітання Вам шановні батьки, бабусі і дідусі студентів та учнів. Збувається мрія ваших родин - діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.


Щастя Вам!


З повагою, Юрій Вербовський

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:46
На Харківщині понад 100 прикордонників здали 45 літрів ...
Вчора 23:45
На Одещині прикордонники затримали переправника чоловік ...
Вчора 23:43
З початку 2024 року понад 650 прикордонників пройшли пі ...
Вчора 23:41
В Харківській області керована ворожа авіабомба вразила ...
Вчора 11:00
Розстріл поліцейських на Вінниччині: ДБР викрило військ ...
24 квітня 23:19
Преимущества и недостатки беззерновых кормов для кошек
24 квітня 20:46
Как установить динамики Блаупункт в автомобиль
22 квітня 23:42
Что вкуснее, слаще и неприхотливее: черника или голубик ...
22 квітня 12:58
Оформлення приміщення HPL-панелями: Від декоративності ...
19 квітня 23:37
Аюрведические препараты от бессонницы на травах
Вчора 13:03
Озброєння на продаж: правоохоронці Житомирщини вилучили ...
Вчора 12:28
На Житомирщині керівник благодійної організації продава ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення