Алергія і правильне харчування
23.02 11:50
Щоб запобігти або подолати алергію, необхідно, насамперед, підвищити імунітет.
З цим завданням добре справляється, як вважає індійський доктор X. К. Бахру, п'ятиденний соковий пост, а в подальшому для досягнення кращої стійкості до придбаної алергії - короткі сокові пости.
Після закінчення сокової дієти хворий може переходити до монодієти з овочів і фруктів, таких як морква, виноград або яблука; її необхідно проводити протягом тижня.
Після цього до монодієти може бути доданий другий харчовий продукт, через тиждень - третій.
Після закінчення четвертого тижня в раціон вводяться білкові продукти (по одному). У разі появи алергічної реакції на вводиться продукт, його слід замінити іншим. Таким чином всі реальні алергени можуть бути прибрані з дієти.
На перших порах з раціону слід виключити чай, кава, шоколад, алкоголь, цукор і продукти з них, очищені злаки, м'ясо, рибу, молоко, сир, масло, копченості, спеції.
Надалі вживати їх дуже помірно.
RuporZT
|