У рамках заходів із відзначення Дня Сіверського Дінця відбулась науково-практична конференція

10.10 15:26    
8 жовтня 2015 року у м. Слов’янськ у рамках заходів із відзначення Дня Сіверського Дінця за сприяння Державного агентства водних ресурсів України та підтримки Донецької обласної державної військово-цивільної адміністрації в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних ресурсів відбулась науково-практична конференція «Сіверський Донець – спільна справа влади і громади». Участь у якій взяли представники Держводагентства, обласних державних адміністрацій, місцевих органів самоврядування, обласних та регіональних контролюючих органів, провідних наукових установ та організацій, керівники та відповідальні особи підприємств-водокористувачів Харківської, Донецької та Луганської областей, представники навчальних закладів, громадських організацій та ЗМІ. Учасниками конференції були обговорені проблемні питання щодо управління водними ресурсами р. Сіверський Донець та шляхи подальшої охорони, раціонального використання і відтворення водних ресурсів басейну.

Разом з тим 8 жовтня 2015 року в рамках заходів із відзначення Дня Сіверського Дінця в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних ресурсів відбулось засідання Басейнової ради р. Сіверський Донець.

Крім того, з метою екологічного і патріотичного виховання дітей та молоді, формування дбайливого ставлення до водних ресурсів рідного краю і усвідомлення важливості головної водної артерії Східної України – річки Сіверський Донець було організовано проведення ІХ регіонального конкурсу дитячої та юнацької творчості «Сіверський Донець – очима молоді». У зазначеному конкурсі взяли участь учні та студенти 47 навчальних закладів Харківської, Донецької та Луганської областей. До Сіверсько-Донецького БУВР було надано 353 творчі роботи за п’ятьма номінаціями: малюнки – 129; фотографії – 82; вірші, твори – 30; вироби з природних та прикладних матеріалів – 96; дослідницькі роботи – 16. Усі конкурсні роботи знайшли своє місце на виставці в басейновому управлінні, яка діятиме до 10 жовтня 2015 року.

Переможці заходів були відзначені заохочувальними нагородами (дипломами, почесними грамотами, подяками, цінними подарунками та ін.) за вагомий особистий внесок у справу охорони, раціонального використання і відтворення водних ресурсів, наукові дослідження і розробку проектів, проведення громадських екологічних заходів та поширення знань про головну водну артерію Східної України – р. Сіверський Донець.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:00
Розстріл поліцейських на Вінниччині: ДБР викрило військ ...
Сьогодні 10:14
ДБР викрило організовану групу лікарів, які заробляли н ...
Вчора 22:55
Україна передала Європейській Комісії перший Звіт у меж ...
Вчора 22:53
Порхун: Мінветеранів разом з великим бізнесом розвивати ...
Вчора 22:52
Мінветеранів залучатиме нотаріусів до удосконалення зак ...
24 квітня 23:42
Віталій Коваль провів зустріч з представником Міністерс ...
24 квітня 23:40
Басалаєва: Україна потребує від європейських партнерів ...
24 квітня 23:38
Верховний Суд підтвердив законність висновків аудиторів ...
24 квітня 23:36
За зловживання зі збитками 1,5 млн грн судитимуть ексза ...
24 квітня 23:34
Три лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно ро ...
Сьогодні 13:03
Озброєння на продаж: правоохоронці Житомирщини вилучили ...
Сьогодні 12:28
На Житомирщині керівник благодійної організації продава ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення