Житомирські поліцейські обговорили результати своєї роботи у поточному році

Житомирські поліцейські обговорили результати своєї роботи у поточному році

19.04 16:27    
Розширена нарада керівництва ГУНП Житомирщини відбулась 19 квітня у Житомирському відділі поліції. Учасники проаналізували результати роботи поліції регіону упродовж трьох місяців 2018 року, зокрема стан розслідування кримінальних проваджень, розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, питання забезпечення публічної безпеки громадян. Керівник поліції Житомирщини окреслив плани і пріоритети у діяльності правоохоронців на найближчий час.

Участь у засіданні взяли члени колегії ГУНП та керівники структурних підрозділів, відділів і відділень поліції, а також їх заступники. Відкрив розширену нараду очільник поліції Житомирщини В’ячеслав Печененко:

– Сьогоднішня наша робота буде акцентована на недоліках та недопрацюваннях, ми озвучимо найбільш критичні результати, що потребують негайного виправлення ситуації - зазначив він. - Також напередодні низки святкових та вихідних днів є необхідність узгодити дії усіх підрозділів із забезпечення безпеки та правопорядку.

Відтак заступник начальника Слідчого управління ГУНП Олександр Нерух, аналізуючи роботу слідчих області, зазначив, що упродовж першого кварталу поточного року ними розслідувалось 30,5 тис. кримінальних проваджень (це на 7% більше, ніж у 2017). Нині завершено майже 4,5 тис. кримінальних проваджень, що становить 15%. До суду направлено понад 1,2 тис. кримінальних проваджень, що на 4,6% більше, ніж минулого року.

Начальник управління карного розшуку Василь Зварич у ході обговорення роботи підрозділів кримінальної поліції звернув увагу присутніх на стан розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів у регіоні. А загалом в області зменшилась на 8,6% (з 4299 у 2017 до 3928 у 2018) кількість зареєстрованих кримінальних правопорушень та одночасно збільшилось на 14,4% їх розкриття (з 1369 до 1539 відповідно).

Окремо на нараді розглядалось питання діяльності підрозділів поліції превенції. Заступник начальника ГУНП Артем Лисогор детально зупинився на організації роботи кожної служби з цього напряму. Так, він зазначив, що з початку року дільничними офіцерами припинено (з числа задокументованих) понад 9 тисяч адміністративних правопорушень, майже 5800 з них – це порушення Правил дорожнього руху, ще близько 1,5 тисячі – за вчинення насильства у сім’ях. Водночас розпочато 5 кримінальних проваджень за втягнення дорослими неповнолітніх у протиправну діяльність. Такі факти мали місце у Романівському, Радомишльському, Овруцькому, Малинському та Чуднівському районах.
Житомирські поліцейські обговорили результати своєї роботи у поточному році

Упродовж 3 місяців на території області розшукувалась 81 дитина. Місце знаходження 69 з них встановлено поліцейськими упродовж доби, інші – теж знайдені, але на це пішло трохи більше часу.

Нарядами секторів реагування патрульної поліції територіальних підрозділів за цей період здійснено майже 13 тисяч 200 виїздів на повідомлення про вчинення правопорушень та інші події. Це близько 50% від загальної кількості зареєстрованих викликів. Поряд з цим, працівникам цієї служби розглянуто більше 10 тис. 650 звернень громадян.

Завершуючи роботу наради, начальник ГУНП поінформував, що результати діяльності кожного відділу та відділення поліції упродовж І кварталу ретельно проаналізовані та за підсумками наради будуть прийняті відповідні управлінські рішення, у тому числі кадрові.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:46
На Харківщині понад 100 прикордонників здали 45 літрів ...
Вчора 23:45
На Одещині прикордонники затримали переправника чоловік ...
Вчора 23:43
З початку 2024 року понад 650 прикордонників пройшли пі ...
Вчора 23:41
В Харківській області керована ворожа авіабомба вразила ...
Вчора 11:00
Розстріл поліцейських на Вінниччині: ДБР викрило військ ...
24 квітня 23:19
Преимущества и недостатки беззерновых кормов для кошек
24 квітня 20:46
Как установить динамики Блаупункт в автомобиль
22 квітня 23:42
Что вкуснее, слаще и неприхотливее: черника или голубик ...
22 квітня 12:58
Оформлення приміщення HPL-панелями: Від декоративності ...
19 квітня 23:37
Аюрведические препараты от бессонницы на травах
Вчора 13:03
Озброєння на продаж: правоохоронці Житомирщини вилучили ...
Вчора 12:28
На Житомирщині керівник благодійної організації продава ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення