Фундація Регіональних Ініціатив всьоме проводить візит у місто Житомир

16.01 19:23    
Фундація Регіональних Ініціатив всьоме проводить візит у місто Житомир в рамках проекту “Твоя Країна”. Темою чергового візиту став Щедрик. Візит тривав три дні (13-15 січня). В рамках візиту “Твоя Країна. Щедрик” учасники з різних областей України знайомилися з містом та його цікавинками.

Ранок першого дня для учасників почався на телеканалі СК1, де відбувся тімбілдинг, і екскурсія. Молодь дізналася багато цікавого про роботу журналістів у Житомирі.
Фундація Регіональних Ініціатив всьоме проводить візит у місто Житомир

Потім учасники щедрували у Житомирській міській раді, і на екскурсії дізналися більше про архітектуру міста. Також учасники мали нагоду відвідати центр оздоровчої верхової їзди та іпотерапії «Берегиня Полісся».Крім того, дівчата,які брали участь у проекті відвідали майстер-клас Наталії Курьянової з виготовлення ляльок-мотанок, що відбувся в Українському Домі, а тим часом хлопці намагалися знайти вихід з квест-кімнати 60 minutes.

Організатори не забули і про те що Житомир, місто спорту, саме тому свої ранки учасники починали у студії “Фітнес манія”, відвідуючи різні цікаві заняття.

Молодь мала нагоду насолодитися майстер-класом з виготовлення смаколиків у “Львівській майстерні шоколаду”. І звичайно, учасники проекту відвідали Житомирський музей космонавтики.

Сюрпризом для гостей міста став квартирник у центрі творчості “Антена”, де цілий вечір лунала чудова музика. Учасники мали нагоду насолодитися звучанням саксофона, віолончелі, бандури та слухали виконання авторської пісні.

В кінці візиту всі учасники отримали подаруночки від магазину “Панчоха UA”.
Фундація Регіональних Ініціатив всьоме проводить візит у місто Житомир

Враженнями від візиту ділиться учасник візиту з міста Київ Дарія Кузнецова: “Житомир, як більшість думає, це справді не місто. Житомир - це стан душі. Місто яке звичайними прикметниками годі й описувати, бо по суті всі міста як люди, якщо всередині живе тепло та любов, то ви неодмінно це відчуєте. Я неймовірно щаслива познайомитись із Житомиром, завдяки проекту "Твоя Країна" часточку мого серця тепер завжди грітимуть спогади з цього неймовірного, драйвового міста.”

Своїми емоціями ділиться і Кристина Урсуляк з Дніпропетровська: “В такие города, как Житомир, едешь не за архитектурой, а за людьми и эмоциями. Для меня огромным потрясением стало количество граффити в городе. Мне кажется- это прекрасная традиция, они не просто украшают город, но и вдохновляют. Очень понравилась экскурсия, дом-сердце, такого я нигде не видела.. Но самое главное- количество интересных, ярких людей. Творческое пространство «Антена»- удивительное, этакий дом загадочных людей мистера Элвиса, где каждый поражал нас своим умением, будь то мастерство готовить плов на 20 человек в небольшой кастрюле или играть на виолончели Би-2. На проекте я получила некий синтез украинских традиций, щедрування и изготовления кукол-мотанок, и современной жизни с ее быстрым темпом, граффити и занятиями йогой. Осталось чувство незавершённости, хочется приехать еще раз, летом например, и узнать как делается мороженное , ну или отыскать библиотеку Ярослава Мудрого например. В общем дел еще много, а Житомир и люди в нем прекрасеные.”

Для довідки: Всеукраїнський рух “Твоя Країна” ­ це некомерційний молодіжний мережевий рух, в рамках якого відбуваються 3­4­денні візити з насиченою програмою до різноманітних міст, містечок та сіл України. Учасником, а також організатором візиту до свого міста може стати будь­яка молода людина. Рух стартував під час Революції Гідності 22 січня 2014 року. За цей час відбулося більше 500 візитів, у яких взяли участь більше 8000 учасників; рухом вже охоплено більше 100 населених пунктів.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення