Бердичівський пивзавод розпочав випуск пшеничного пива
31.07 09:31
У складні економічні часи підприємство може працювати успішно, нарощуючи обсяги виробництва і своєчасно виплачуючи працівникам заробітну плату. Доказом того є Бердичівський пивзавод. Завдяки успішному менеджменту, у місцевий бюджет надходять кошти, а у торговельні заклади – якісна продукція. Нині на підприємстві розширили виробництво і відкрили нову лінію.
Суворе дотримання рецептур, чітка технологія і лише якісні складники – такі головні передумови отримання якісної продукції. Але на досягнутому бердичівські пивовари не зупиняються. Декілька років працювали над тим, аби продукція відповідала європейським стандартам.
І попри глобальну економічну нестабільність, розширили асортимент продукції. Вперше в історії Бердичівського пивзаводу розпочали випуск пшеничного пива. Перші 2 зварені партії викликали численні схвальні відгуки.
Особливістю рецептури нового пива стало те, що воно вариться не лише з пшеничного солоду, а й власне пшениці. За технологією її третина. З-поміж 70 тис. літрів звареної продукції – 10 тисяч саме пшеничне пиво.
Втім до кінця року, це не єдина новація на підприємстві. Також вже незабаром, ділиться планами керівник Леон Липецький, аміачні холодильні установки замінять на фреонові, які більш якісні та прості у використанні. І вже бердичівським пивоварам вдалося розширити ринки збуту – окрім Житомира та Вінниці, продукція з Бердичева надходить у торговельні мережі Харкова, Херсона та Києва.
RuporZT
|