Купівля офісних крісел: Що важливо знати під час вибору

19.07 17:10    
Як правило сьогодні, які і багато років тому вкрай важко уявити собі повноцінне життя без обов’язкової наявності в інтер’єрі стільця. Кухні, спальні, гостьові, їдальні, кімнати для відпочинку, офісні приміщення та будь-які робочі місця – скрізь є наявність різноманітних стільців. Їх завдання – забезпечувати повноцінне так комфортне перебування людини. Тому можна впевнено підкреслити що якісні офісні крісла, незалежно від свого призначення, є одним із самих головних елементів меблів в приміщенні. Так, правильно підібрані офісні стільці не просто дарують комфорт, але й досить ефективно допомагають створювати сприятливу серед працівників робочу атмосферу, підвищують продуктивність їх праці, турботливо оберігають їх здоров’я і звичайно ж відповідають за репутаційний імідж компанії.

Тому, обираючи стільці та крісла в офіс, варто досить серйозно та прискіпливо віднестись до цієї місії, адже від цього рішення цілком залежать багато чинників. Отже, на що варто звертати увагу, аби підібрати правильні стільці та крісла в свій офіс? Зазвичай існує декілька самих важливих аспектів, які дієво допоможуть обрати потрібні крісла, що будуть ефективно сприяти ти втіленню корпоративного стилю, комфортного затишку та довготривалої зносостійкості.


Функціональний тип меблів

Залежно від специфіки діяльності співробітника і відвідувачів підбирається конструкція стільця, який може бути наступних категорій:

  • для переговорів;

  • операторське;

  • для керівника;

  • у конференц-зал;

  • для IT-шників;

  • комп'ютерне.



Матеріал

Обираючи той чи інший варіант стільців, варто звернути особливу увагу на такі важливі речі, як:

  • з чого зроблений каркас;

  • матеріал оббивки.


Потрібно розуміти, що вони повинні бути не лише міцними, зносостійкими, але ще й не нашкодити здоров’ю офісних працівників, клієнтів та інших відвідувачів. Вважається, що найбільш довговічними та практичними під час експлуатації є каркаси, виготовлені з металу цільної виплавки, без використання спайкових швів. Саме таку базову основу рекомендує обирати популярний магазин Economtochka.

Що стосується оббивки, то сучасні виробники сьогодні спроможні надати у великій різноманітності. Тому будь-який, навіть досить прискіпливий та вимогливий покупець, має можливість без проблем підібрати стілець з оббивкою саме під свій смак. Як правило, сьогодні виробники виготовляють меблі з штучною шкірою, бавовною, поліолефінам, жакардом, габардином, бавовною, поліестером, замшею і навіть натуральною шкірою. Вибирати вам, але, розглядаючи кожен матеріал, звертайте увагу на такі вкрай важливі властивості, як:

  • вбирущі можливості,

  • дихання тканини,

  • алергенність,

  • стійкість до стирання,

  • загальні правила догляду.


Широкий асортимент, який тут представлений, може цілком задовольнити будь-які вимоги та примхи навіть самого прискіпливого покупця. Тому вибір необхідних стільців з відповідними параметрами і характеристиками лише приємно порадує своєї різноманітністю.


Технічні параметри

Досить важливим фактором є, аби стілець підходив за анатомічними особливостями персоналу. Тому варто враховувати його максимальне навантаження – в основному воно в межах 100-150 кг. Також необхідна правильна ширина з глибиною сидіння – підбирається пропорційно довжині стегна. Проте середні параметри в якісних офісних кріслах – від 40х50 см. Висота спинки – залежить від того, наскільки сидяча робота, найкращим варіантом буде перевищувати 45 см.


Оригінальність

Оформляючи офіс, потрібно забезпечити надійними, безпечними та комфортними робочими місцями весь персонал, а це велика відповідальність, не кажучи про значну суму грошей, яку потрібно буде витратити. Тому обираючи офісне крісло, звертайте увагу на виробника, яку він має репутацію на ринку, наявність гарантійного обслуговування та офіційний документальний супровід.


Важливий функціонал

Зазвичай, сьогодні без нього практично неможливо уявити жоден стілець в будь-якому офісі. Зверніть увагу на регулювання рівня висоти, нахилу, наявність корисних механізмів. Це дає змогу тримати його в різних позиціях, фіксувати в потрібному положенні та за бажання розгойдуватися. Тому цей важливий функціонал призваний створювати певний комфорт для того, хто буде ним користуватися.


Наявність доповнень

Присутність регульованого підголівника зніме навантаження з шиї, виключить головні болі від перевтоми. Підтримка спини або валик – подбає про поперековий відділ хребта. Підлокітники достатньої ширини та довжини з регулюванням положення і нахилу рук зменшать викривлення спини, допоможуть запобігти тунельному синдрому.

Звичайно, купівля меблів в офіс – складний процес. Однак якщо враховувати склад матеріалів основи та оббивки, параметри, функціональні особливості та виробника, ви зможете довго насолоджуватися якісними офісними кріслами.

Ось чому, перш ніж купувати всі необхідні для працівників та майбутніх відвідувачів меблі, варто не полінуватися та заздалегідь ретельно вивчити всі нагальні потреби і вимоги, аби убезпечити себе від неприємних і неочікуваних нюансів у майбутньому, під час експлуатації.

Тому, обираючи стільці та крісла в свій офіс, потрібно не лише довіритися власним візуальним вподобанням, але й вивчити заздалегідь поради відповідних фахівців та не посоромиться – отримати професійні відповіді та рекомендації менеджерів-консультантів, які займаються продажем цього товару. Саме комплекс цих дій ефективно допоможе підібрати потрібні меблі, які б не лише відповідали фірмовому стилю компанії чи організації, але й створювали чудовий комфорт для багаточисельних відвідувачів, і в той же час берегли здоров’я офісним працівникам.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 09:48
У Миколаєві внаслідок ворожого нападу пошкоджено будівл ...
Вчора 23:58
Клименко з робочою поїздкою відвідав Черкаси та Чернігі ...
Вчора 23:57
У Луцьку відбувся з’їзд “Шкіл миру”
Вчора 23:56
Прокуратура повернула громаді 162,8 га землі на Сумщині ...
Вчора 23:55
У Дніпрі судитимуть військовослужбовця, який вимагав 60 ...
Вчора 23:55
Міненерго розробляє потрібні інструменти для швидкого р ...
Вчора 23:53
Стрілець провів зустріч з Міністром екології та клімати ...
Вчора 23:51
Шмигаль оглянув хід будівництва захисту енергооб’єктів ...
Вчора 23:49
Кулеба: Україна спільно з Латвією нарощує виробництво д ...
Вчора 23:47
Шмигаль: Австралія готує для України новий пакет допомо ...
Вчора 10:53
На Житомирщині вчитель вбив колишнього учня, іншого - п ...
26 квітня 13:03
Озброєння на продаж: правоохоронці Житомирщини вилучили ...
26 квітня 12:28
На Житомирщині керівник благодійної організації продава ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення