8 причин придбати Apple AirPods

27.07 13:10    
В асортименті магазинів можна розгубитися: численні каталоги представлені десятками навушників відомих світових брендів. У їхніх технологіях і функціях легко заплутатися. Згідно зі зведеними даними щодо продажів навушників в Україні, Apple AirPods купують близько 30% клієнтів.

Саме ця лінійка аудіоаксесуарів поєднує естетику дизайну, ергономіку форм і широкий набір функцій. Бажаєте дізнатися ключові особливості AirPods, які вирізняють їх на ринку аналогічних девайсів? У статті зібрали всі основні «плюси» пристроїв.

8 причин придбати Apple AirPods


8 переваг «яблучних» навушників

Майже кожного року на ринку з’являється нова лінійка навушників від американського бренду Епл. Вони поступово доповнюються опціями, які відрізняють одну колекцію від іншої. Але пристрої мають і загальні переваги, які сформувалися ще з часів випуску першої моделі.

  1. AirPods максимально орієнтовані на самостійну роботу. Вони автоматично синхронізуються з вашим iPhone, підлаштовуються під загальні параметри, вимикаються, ставлять музику на паузу, коли користувач дістає їх із вух. Під час розмови телефоном пристрій самостійно корегує чіткість голосу, щоб співрозмовникам було комфортно спілкуватися.
  2. Ці навушники перемикаються між пристроями на 30% швидше за схожі моделі. Це пояснюється ексклюзивною архітектурою системи та злагодженою роботою Bluetooth-модуля.
  3. Тривала автономність: на одному заряді аудіоаксесуари здатні працювати 4–5 годин, залежно від налаштувань прослуховування. Достатньо лише 15 хвилин підзарядки в кейсі, щоб навушники Apple знову працювали впродовж трьох годин.
  4. Є можливість використовувати навушники почергово, щоб зекономити заряд. У кожному з них є вбудований мікрофон. З додатковими налаштуваннями мікрофон якісно відсіює сторонні звуки, забезпечуючи трансляцію чистого голосу.
  5. За допомогою помічника Siri користувач може задати голосову команду — й отримати виконання дії. Наприклад, онлайн-помічниця може збільшити гучність, знайти улюблену композицію та простежити за погодою, щоб ви могли піти на пробіжку, слухаючи музику.
  6. В оптимальних умовах радіус дії з’єднання AirPods із гаджетом складає приблизно 100 м. Якщо телефон віднести далі, то зв’язок може погіршитися чи обірватися.
  7. Активне подавлення шуму дає можливість повністю відсторонитися від шуму, який долинає звідусіль, для повного занурення в музику. Режим прозорості дає можливість не виймати AirPods і чути друзів чи родичів, які знаходяться поряд із користувачем.
  8. Спеціальна форма навушників. Вони підходять для будь-яких вух: від дитячих до людей літнього віку. Проведені дослідження дали змогу створити навушники, які підходять для тривалого носіння. Ідеальна посадка на вухах забезпечує комфорт без тиску й натирання.


AirPods — це не просто модний тренд і черговий продукт компанії Apple. Вони дійсно зручні, захищені від вологи та мають стильний вигляд.

З навушниками від бренду Епл ви можете насолоджуватися улюбленою музикою та спілкуванням у будь-якому зручному місці.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 09:48
У Миколаєві внаслідок ворожого нападу пошкоджено будівл ...
Вчора 23:58
Клименко з робочою поїздкою відвідав Черкаси та Чернігі ...
Вчора 23:57
У Луцьку відбувся з’їзд “Шкіл миру”
Вчора 23:56
Прокуратура повернула громаді 162,8 га землі на Сумщині ...
Вчора 23:55
У Дніпрі судитимуть військовослужбовця, який вимагав 60 ...
Вчора 23:55
Міненерго розробляє потрібні інструменти для швидкого р ...
Вчора 23:53
Стрілець провів зустріч з Міністром екології та клімати ...
Вчора 23:51
Шмигаль оглянув хід будівництва захисту енергооб’єктів ...
Вчора 23:49
Кулеба: Україна спільно з Латвією нарощує виробництво д ...
Вчора 23:47
Шмигаль: Австралія готує для України новий пакет допомо ...
Вчора 10:53
На Житомирщині вчитель вбив колишнього учня, іншого - п ...
26 квітня 13:03
Озброєння на продаж: правоохоронці Житомирщини вилучили ...
26 квітня 12:28
На Житомирщині керівник благодійної організації продава ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення