В України з’явилася стратегія популяризації туристичного бренду

21.07 11:41    
Міністерство закордонних справ України, Міністерство культури та інформаційної політики, Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) представили нову комунікаційну стратегію популяризації туристичного бренду України.

Презентація стратегії відбулася у вівторок, 20 липня, в МЗС України.

Документ визначає формати, канали та практичні кроки для формування сталого туристичного іміджу України та системного залучення іноземних туристів засобами комунікації і публічної дипломатії.

Учасники також представили міжнародну інформаційну кампанію Visit Ukraine – Summer in Ukraine, яка покликана популяризувати літній відпочинок в Україні серед іноземців. Закордонні дипломатичні установи України вже розпочали її втілення на всіх континентах.

Кампанія включає в себе промоційне відео, тематичну сторінку Visit Ukraine на офіційному сайті України UKRAINE.UA та кампанії в соціальних мережах іноземними мовами.

Обидва проекти є прикладом ефективного об’єднання зусиль державних органів та креативного сектору довкола спільної мети: формування та просування туристичного образу України за кордоном. Проекти на практиці втілюють один з визначених міністром закордонних справ Дмитром Кулебою стратегічних напрямів міжнародних комунікацій нашої держави - просування позитивного іміджу України за кордоном.

«Дослідження свідчать, що міжнародна аудиторія хоче дізнаватися історії успіху з України, і це створює простір для просування позитивних наративів про Україну у світі. Теми туризму, популярних туристичних магнітів дуже добре сприймаються іноземними аудиторіями. Окремий напрям роботи нашої команди МЗС на чолі з Дмитром Кулебою полягає у системному формуванні в іноземців уявлення про те, що Україна безпечна для подорожей», - зазначила перший заступник Міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

«Туризм в Україні – це невикористаний потенціал для нашої економіки. Проблема у тому, що до 2020 інвестицій у розвиток галузі не здійснювалось. У 2021-му завдяки реальній підтримці держави туризм починає розквітати. Велику роль в даному аспекті має саме популяризація України як надзвичайно цікавого туристичного напрямку. Місія проекту Visit Ukraine – стратегічно висвітлювати Україну на світовому тлі комунікаційно, аби промоція України у світі відкривала нас без стереотипів та демонструвала іноземному туристу усі переваги від подорожі нашою країною. У комплексі з подальшою допомогою держави помітне зростання статистики залучення іноземних туристів стане можливим», - зауважив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:58
Клименко з робочою поїздкою відвідав Черкаси та Чернігі ...
Вчора 23:57
У Луцьку відбувся з’їзд “Шкіл миру”
Вчора 23:56
Прокуратура повернула громаді 162,8 га землі на Сумщині ...
Вчора 23:55
У Дніпрі судитимуть військовослужбовця, який вимагав 60 ...
Вчора 23:52
Внаслідок потрійного автозіткнення у Львівському районі ...
Вчора 23:55
Міненерго розробляє потрібні інструменти для швидкого р ...
Вчора 23:53
Стрілець провів зустріч з Міністром екології та клімати ...
Вчора 23:51
Шмигаль оглянув хід будівництва захисту енергооб’єктів ...
Вчора 23:49
Кулеба: Україна спільно з Латвією нарощує виробництво д ...
Вчора 23:47
Шмигаль: Австралія готує для України новий пакет допомо ...
Вчора 10:53
На Житомирщині вчитель вбив колишнього учня, іншого - п ...
26 квітня 13:03
Озброєння на продаж: правоохоронці Житомирщини вилучили ...
26 квітня 12:28
На Житомирщині керівник благодійної організації продава ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення