Працедавці Житомирщини шукають кваліфікованих фахівців, які професійно готують їжу
08.07 10:33
64 вакансії кухарів пропонують підприємства харчової галузі, приватних, навчальних та дошкільних закладів, лікарень, супермаркетів, філія Укрзалізниці тощо. Роботодавці Житомира, Коростеня, Бердичева, Звягельщини, Андрушівщини, Чуднівщини, Любарщини, Малинщини пропонують заробітну плату – від мінімальної до 18 000 грн.
В залежності від виду діяльності працедавця, завдання та обов’язки майбутнього працівника можуть бути різними, наприклад – приготування страв та кулінарних виробів для школярів, які потребують нескладної кулінарної обробки: варіння, смаження, запікання та випікання виробів; готування страв на мангалі відповідно до меню та рецептів закладу; формування та панірування напівфабрикатів; працювати в кафе, з навичками продавця, знання касового апарату; працювати кухарем-сушистом (приготування страв і кулінарних виробів національної японської кухні) та ін..
Серед вимог – сучасний підхід до приготування усіх видів страв; дотримання норм гігієни та безпеки праці на кухні; забезпечення високого рівня сервісу для клієнтів; оформлення та дотримання правил подачі порційних страв на замовлення, умов та строків реалізації сирої та готової продукції, вміння працювати з технологічними картами та ін.
RuporZT
|