В Житомирі виявили підпільний м'ясопереробний цех
02.03 10:15
Кому криза, а кому матінка рідна. Саме з таким принципом намагаються збагатитися окремі підприємці реалізуючи неякісну сировину на ринках області. Факти антисанітарії та недобросовісної конкуренції уже в цьому році неодноразово виявляли співробітники управління податкової міліції державної податкової адміністрації у Житомирській області.
За повідомленням обласної державної телерадіокомпанії, під час опрацювання оперативної інформації співробітниками управління податкової міліції ДПА в Житомирській області спільно з Житомирською санепідемстанцією в обласному центрі виявлено і нейтралізовано підпільний цех з переробки та реалізації м’ясопродукції. Основним видом так званої підприємницької діяльності була переробка неякісної сировини у фарш і подальша реалізація цього товару населенню.
Як стало відомо Інтернет-порталу «Рупор Житомира», оперативники не змогли віднайти у власників такого сумнівного продукту ні сертифікату якості, ні документів про місце його первинної переробки. До того ж виробництво здійснювалося в антисанітарних умовах, без будь-якого дотримання технологічних норм та правил. Вилучено лише з цього складу матеріальних цінностей на суму більш як 15 тисяч гривень. Здійснюється перевірка каналів збуту та , надходження неякісної сировини. Уже в цьому році працівники податкової міліції області припинили діяльність 22-х підпільних виробництв. Вилучено з обігу виробів на загальну суму 2 млн.800 тис. гривень.
RuporZT
|