Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

06.11 20:03    
Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»


Сьогодні, 06 листопада, Житомирський професійний ліцей Житомирської обласної ради відзначив 55-річний ювілей — значущу подію в історії закладу, що виховав не одне покоління кваліфікованих фахівців. Цього ж дня на базі ліцею урочисто відкрили новий Кулінарний хаб із затишним кафе «Ліцейка». Участь у святкових заходах взяли перша заступниця начальника Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Остапченко та директорка Департаменту освіти і науки ОВА Наталія Осипович.

Під час відкриття хабу перша заступниця начальника Житомирської ОВА висловила слова підтримки колективу ліцею, наголосивши на важливості інновацій у навчальних закладах професійної освіти.

«Розвиток таких освітніх установ — це основа для формування професійного та конкурентоспроможного покоління. Мені надзвичайно приємно бачити, що ваш заклад не лише зберігає свою традицію, а й постійно вдосконалює матеріально-технічну базу. Тут працюють люди, які вкладають душу у кожного вихованця та передають неоціненний досвід майбутнім фахівцям», — зазначила Наталія Остапченко.

Наразі у закладі професійної (професійно-технічної) освіти навчаються 312 здобувачів освіти за напрямками громадського харчування, електротехнічної справи та ІТ-технологій. Ліцей підтримує тісні зв’язки з такими підприємствами, як ТОВ «КОН БРІО», ТОВ «ПОЛІССЯ-ІНТЕРБУД», ТОВ «КОМПАНІЯ ФОРПОСТ» та підприємством Райспоживспілки «БУТОН». Ці соціальні партнери є замовниками кадрів, які підготовлює ліцей, забезпечуючи студентам реальні перспективи працевлаштування.

Після урочистого відкриття хабу гості ознайомилися з його роботою та мали можливість насолодитися святковим концертом, присвяченим ювілею навчального закладу.

Під час заходу Наталія Остапченко вручила відзнаки працівникам ліцею за високий професіоналізм і сумлінну працю.

«55 років — це великий шлях, але водночас і лише початок нових можливостей. Ваш заклад надихає своєю постійною самовідданістю та розвитком. Ваш заклад надихає своєю постійною самовідданістю, розвитком і готовністю відповідати на потреби сучасності. Ви не просто даєте знання — ви формуєте майбутнє покоління професіоналів, які здатні зробити свій внесок у розбудову країни. Кожен день вашої праці — це внесок у нашу спільну справу, а кожен випускник — це новий крок до успішного майбутнього нашого регіону та всієї України», — зауважила Наталія Остапченко.

Зокрема, директорка ліцею Олена Дерев’янко щиро подякувала Житомирській обласній військовій адміністрації за багаторічну співпрацю та підтримку.

«Ми дуже цінуємо допомогу, яку отримуємо від Житомирської ОВА. Завдяки цій співпраці наші учні мають змогу отримувати знання та практичні навички на сучасному обладнанні, що відповідає реаліям ринку праці. Ваша підтримка — це наші досягнення», — підкреслила Олена Дерев’янко.

Святкування завершилося теплими побажаннями на адресу студентів ліцею, викладачів та співробітників, які продовжують нести світло знань і професійного розвитку для молоді Житомирщини.

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

Житомирський професійний ліцей відзначив 55-річчя та відкрив новий Кулінарний хаб з кафе «Ліцейка»

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
21 листопада 22:01
Майже 50 тисяч слухачів за рік: онлайн-курс ДСНС про св ...
21 листопада 22:01
Держаудитслужба спільно з німецьким GIZ запланували про ...
21 листопада 22:00
На Сумщині правоохоронці викрили схему незаконного пере ...
21 листопада 22:00
На Закарпатті викрито схему незаконного переправлення о ...
21 листопада 21:59
Організували масштабну шахрайську фінансову біржу: слід ...
04 листопада 18:08
LED-стрічка: універсальне рішення для сучасного освітле ...
04 листопада 00:25
Кавові машини La Cimbali: легендарна техніка для кав’яр ...
04 листопада 00:24
Що таке колоноскопія і як до неї підготуватися?
31 жовтня 22:35
Бурение скважины под ключ: особенности и преимущества
30 жовтня 22:18
Як підібрати якісний гідравлічний циліндр?
07 квітня 15:37
ДБР затримало депутата Житомирської облради, який за 10 ...
04 березня 22:30
У Житомирі викрили організовану групу медиків, які за г ...
28 лютого 23:18
Затримано завербованого ворогом агента, який готував ви ...
24 лютого 12:59
СБУ викрила настоятеля храму Житомирської єпархії УПЦ ( ...
14 лютого 15:41
Судді районного суду Житомирщини, яка «злила» фігуранта ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення