«Діалог влади та бізнесу»: Вимоги законодавства України для суб’єктів господарювання. Харчування у закладах освіти
15.08 18:40
15 серпня за дорученням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка, під головуванням його заступниці Наталії Арендарчук відбулася онлайн-зустріч керівництва та представників бізнесу області в рамках платформи “Діалог влади та бізнесу” на тему: Вимоги законодавства України для суб’єктів господарювання, що провадять діяльність з виробництва та/або обігу харчових продуктів у закладах освіти та закладах громадського харчування (ресторанного господарства). Такий формат створений Конгресом місцевих та регіональних влад при Президентові України. Учасники зустрічі обговорили ряд важливих питань, зокрема про: дотримання вимог законодавства України для суб’єктів господарювання, що проводять діяльність з виробництва та/або обігу харчових продуктів у закладах ресторанного господарства (громадського харчування) інформував перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Ігор Волківський. реалізацію Стратегії реформи шкільного харчування розповіла начальниця управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області Світлана Кончаківська. Детальніше дивіться у відео. Джерело: https://ruporzt.com.ua/vlada/226239-dalog-vladi-ta-bznesu-vimogi-zakonodavstva-ukrayini-dlya-subyektv-gospodaryuvannya-harchuvannya-u-zakladah-osvti.html
RuporZT
|