На Житомирщині тривають перевірки дотримання карантинних обмежень
12.02 16:49
Станом на 12 лютого (за минулу добу 11 лютого) фахівцями територіальних підрозділів ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області проведено 15 позапланових заходів державного нагляду (контролю), під час яких порушення виявлені на 9 об’єктах (закладах торгівлі продовольчими товарами – 4 торгівлі продовольчими товарами – 1, агропродовольчих ринках – 3, аптеках – 1). За результатами перевірок в 2 листах проінформовані органи місцевого самоврядування, видано 7 приписів та складено 5 протоколів про адмінправопорушення за ст.42 КУпАП.
Крім того, в складі комісій спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області здійснено 79 перевірок суб’єктів господарювання по дотриманню ними обмежувальних заходів. Під час перевірок порушення виявлені на 9 об’єктах (закладах торгівлі продовольчими товарами – 6, непродовольчими товарами – 2, громадського харчування – 1 ). За результатами перевірок направлено 7 листів з пропозиціями і попередженнями керівникам суб’єктів господарювання щодо усунення виявлених порушень, в 2 листах проінформовані органи місцевого самоврядування, складено 2 протоколи про адмінправопорушення за ст.42 КУпАП.
По результатах перевірок підготовлено 4 матеріали на позачергові засідання Ємільчинської, Лугинської, Олевської та Черняхівської комісій з питань ТЕБ та НС та направлено 1 доповідний лист на адресу керівника Лугинського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої розповсюдженням COVID-19.
З 20 січня Житомирська область перейшла до «помаранчевого» рівня епіднебезпеки через перевищення коефіцієнту виявлення випадків інфікування.
«Помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки не містить додаткових обмежень та визначається сигнальним про наближення регіону до «червоної» зони.
RuporZT
|