В Житомирі відкривається суші-бар «Черепаха»
02.08 16:00
3 серпня в приміщенні колишнього ресторану «Сушия» відкриється суші-бар «Черепаха». Крім звичних суші наборів, ролів, супів, сашимі і салатів e меню додадуться страви, приготовлені на китайській сковорідці-вок. «Страви готуються на ній за лічені хвилини. Однак головне, чому ми вирішили використовувати вок, - у продуктах зберігається максимум корисних речовин і вітамінів!», - розповідає шеф-кухар Тарас Бульба (Прим. редактора - повірте це не жарт). До речі, назву практично придумав дизайнер, який творчо опрацював запит керівництва « учасно і стилізовано зобразити набір суші» - в картинці вгадувався панцир черепахи. А далі все було, як і у Стіва Джобса, - якщо не придумаєте іншу назву, то буде «Черепаха». Шеф-кухар запевняє, що ціни практично не відрізняються від «Сушіі», а деякі позиції навіть дешевше. Наприклад, суп з вугрем можна замовити за 34 грн., суші-сет «Зелений Дракон» - 62 грн., Філадельфія з копченим лососем в кунжуті - 38 грн.
RuporZT
|