У Житомирі підприємцям розкажуть чому ЄС не хоче українських харчових продуктів
06.12 09:10
7 грудня (вівторок) о 14.00 Житомирський прес- клуб (вул. Київська 3, великий конференц-зал готелю УКРАЇНА) в рамках семінару «Харчова безпека: стабільні прибутки та довіра споживачів» проводить прес-конференцію на тему:«Системи управління безпекою харчів: час змінювати підходи до масового виробництва».
Проект Міжнародної фінансової корпорації (IFC) «Безпечність харчової продукції в Україні» у партнерстві з Міністерством аграрної політики України спільно з Житомирською обласною державною адміністрацією та Головним управлінням ветеринарної медицини області проводять у Житомирі 7 грудня одноденний семінар «Харчова безпека: стабільні прибутки та довіра споживачів», щоб ознайомити керівників українських підприємств з економічними перевагами HACCP, всесвітньо визнаної системи управління безпечністю харчової продукції. На семінарі керівники понад 50 харчових підприємств Житомирщини дізнаються про економічні вигоди від запровадження цієї системи, зокрема, про економію коштів, збільшення продажів, управління ризиками та залучення інвесторів
У прес-конференції візьмуть участь: · Володимир Миколайович Янович - начальник Головного управління ветеринарної медицини в Житомирській області . · Сара Окман- керівник проекту IFC «Безпечність харчової продукції в Україні» · Денис Торхов- радник з розвитку бізнесу проекту IFC «Безпечність харчової продукції в Україні»
Довідка: Міжнародна фінансова корпорація (IFC), член Групи Світового банку здійснює в Україні нову освітню програму, щоб допомогти кращим харчовим підприємствам України підвищити безпечність продукції та збільшити продажі, навіть у непростих пост-кризових умовах.
Вступ до СОТ відкрив ринок України для імпортної продукції, загостривши конкуренцію і серед українських виробників. Щоб вдосконалити систему харчової безпеки та посилити конкурентоспроможність українських виробників, проект IFC «Безпечність харчової продукції в Україні» пропонує підприємствам України комплексну підтримку у запровадженні систем управління безпечністю харчової продукції. Протягом 2010 року IFC планує провести п'ять подібних семінарів по всій країні.
Прес-конференція відбудеться 7 грудня (вівторок) о 14.00 за адресою вул. Київська 3, великий конференц-зал готелю «Україна».
RuporZT
|