Під час відкриття нової лінії з виробництва морозива на Житомирському маслозаводі голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук наголосив на високій якості і екологічній чистоті продукції компанії «Рудь»Як повідомили Інтернет-виданню
Рупор Житомира в облдераждміністрації, 22 лютого 2011 року за участю голови Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Рижука та його заступника Миколи Дейсана, а також Житомирського міського голови Володимира Дебоя на підприємстві ПАТ «Житомирський маслозавод» - компанія «Рудь» відкрито нову лінію з виробництва морозива.
За словами голови правління ПАТ «Житомирський маслозавод» Петра Рудя, з року у рік підприємство нарощує обсяги виробництва, покращує якість продукції, впроваджує нові технології виробництва. Окрім того, на підприємстві підвищується рівень соціального захисту працівників, покращуються умови праці, збільшується рівень заробітної плати.
Нова лінія з виробництва морозива є унікальною в Україні. Її потужності дозволять випускати майже 10 тис. порцій морозива (фруктового та молочного) за годину. Переважна більшість продукції підприємства реалізовується в Україні, а також в Росії, Молдові, Казахстані, Грузії.
Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук наголосив на високій якості та екологічній чистоті продукції ПАТ «Житомирський маслозавод» - компанія «Рудь», зауваживши, що, на його переконання, одним з пріоритетних напрямків забезпечення продовольчої безпеки України є підвищення не стільки кількості, скільки якості продовольчих товарів. Підкреслюючи досягнення підприємства, Сергій Миколайович зауважив, що, на жаль, сьогодні половина молока, яке переробляється на Житомирському маслозаводі, завозиться з інших регіонів України. Це, з погляду очільника області, є свідченням того, що нам слід приділити більше уваги розвитку молочного скотарства. Саме це питання буде широко обговорено у березні на сесії обласної ради.
Заступник голови облдержадміністрації Микола Дейсан додав: всі пункти прийому молока підприємства мають холодильне обладнання, що дозволяє не втрачати якості молока. Крім того, заслугою керівництва підприємства є забезпечення своєчасного проведення розрахунків з населенням за закуплене молоко. Це спонукає людей здавати його саме цьому надійному виробнику.